HTML

Sufni tuning.

2013.04.18. 21:59 Hét holló

Lejáróban volt a Csacsiról a műszaki. Voltak egyéb panaszai is, reggelente panaszosan sírt szegényke - kezdett megpusztulni a vezérműszíj -, és hullottak az olajkönnyek is a szűrőházból a garázspadlóra.

A gyógyulás nem Öreg néne házikójában várt rá, hanem a közeli zsákutcában lévő szakipari nemmárkaszervízben. Az első két órában szétborultak még az első futóművek is, de a lényeg, hogy az olajfolyást sikerült behatárolni. Avatott kezek tárták fel a tömítetlenség okait, majd az elhárítás fázisa következett. Még most sem tértem magamhoz az élményből, ahogy egy szekrény aljából kirángatott fadoboz ötmaréknyi tömítéshalmazából matekolta ki a - különben kifogástalanul dolgozó - szaki, hogy eeejólessz. Mondjuk nem vártam nagy dolgokat, azért is vittem ide a tragacsot, de a repülésben valahogy megszoktam, hogy "típus-lajstrom-alkatrész katalógus-cikkszám". De hogy próbálgatjuk, hogy szemre mi lesz jó? Hmmm.

Persze azt is el kell mondjam, hogy azóta se folyik, szóval van még mit tanulnom...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://localhero.blog.hu/api/trackback/id/tr925233945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása