HTML

Local Hero

Mindennapok részletei egy nem ide illő figura életéből.

Friss topikok

Címkék

T-Rom - újabb felvonás.

2018.03.09. 19:18 Hét holló

"Kedves Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy hálózatfejlesztéseinknek köszönhetően már Önnél is elérhető IPTV-szolgáltatásunk, váltson egyszerűen!"

t-rom.jpg

A múlt heti fejgörcsöt kipihenve, ismét kísérletet tettem rá, hogy a szolgáltató által felmondott, megszűnő TV-szolgáltatásunk helyett, egy másik, létező csomagra váltsunk - arra a néhány hónapra, amíg elérhető nem lesz az utcában a konkurens cég.

Ügyintézés szempontjából elbukott az internetes változat, a telefonost már meg sem próbáltuk, maradt a lehetőség, hogy személyes jelenlétünkkel emeljük az ügyfélszolgálat fényét. A sor a szokásos, az ügymenet is.

- Látom jöttek csomagot váltani. (A kezemben volt az értesítő).

- Igen. Van valami szórólap, hogy meg tudjuk nézni, hogy mik a lehetőségek?

- Van, de csak kétféle csomagunk van, szóval könnyű dönteni. (Közben vezet a falon kirakott tartók felé, ahol a papírok vannak)

- Lássuk - vesz le egyet -,hm... ez nem az... ez sem... ez sem... megnézem a pultban.

Visszamegyünk oda, ahonnan jöttünk, rövid molyolás a fiókok között.

- Még sincs. Akkor elmondom. - Szemében kihuny a fény, droidhangra vált és belekezd. - VanazIPTValapcsomagamiben15csatornavanmegacsaládicsomagabbanszáztízcsa...

- Bocsánat, hogy félbeszakítom, ehhez az IPTV-hez szükség lesz valamilyen hardveres változásra is a lakásban, a mostani állapothoz képest?

- Igen! Másik kábeleket húzunk ki és egy set-top boxot is kell telepítenünk a...

- Minden jót!

Örömmel tájékoztatom a kedves közönséget, hogy ezek szerint március 31-e után lakásunkban bizonytalan időre megszűnik a szemétáradat és előre törnek a könyvek... A fejlődés megállíthatatlan!

book-heart.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://localhero.blog.hu/api/trackback/id/tr1013727512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása